Ana sayfa Uncategorized Ara Kafe’de Kahve İç | #istanbul #8

Ara Kafe’de Kahve İç | #istanbul #8

430
7

ara-kafe

Kahvenizi yudumlarken ya da yemeğinizi yerken, duvardaki Ara Güler fotoğraflarına dalıp gidip, kendinizi ev ortamında hissedebileceğiniz, servisi hızlı ve samimi bir yer olan Beyoğlu’ndaki Ara Kafe‘ye mutlaka bir gün uğrayın derim.


ara-guler-sokagi

Ara Kafe‘de servis oldukça hızlı. Hatta öyle hızlı ki tabağınızdaki bitmeden “Hadi bitir bir an önce tabağını, bulaşık suyum soğudu” diyen anne gibi ikide bir yanınıza gidip geliyorlar.

ara-guler-sokagi


Ara Kafe‘nin fiyatları popülaritesine göre idare eder durumda. Sütlü Türk kahvesi çay bardağında geldi. İlk defa dışarıda sütlü Türk kahvesi içtim, normalde böyle mi servis edilir bilemiyorum. Ara Güler genellikle kafede oluyormuş. Biz gittiğimizde de oradaydı. Bir dahaki sefere gittiğimde elimde kitaplarından biri de olacak ve mutlaka kendisine imzalatacağım.


Bu arada Ara Kafe‘nin yemeklerini de merak ediyorum, en kısa zamanda tadına bakacağım. Gittiğim her yerde de dilimi çıkartmazsam kıyamet kopar sanki. 

Ara Kafe Nerede?


7 YORUMLAR

  1. Ara kafeyi çok severim her ne kadar havalar güzelken kapıda masa boşalsın diye kuyruk beklesem de (bahçe/teras için). Menüde bir gözde yemeğim var ki, sırf onun için nerelerden dönüp gittiğimi bilirim. Bazı yerleri de yazma yahu. Bazı yerler de gizli kalsın :))

  2. @Sui Biz gittiğimizde de bekledik ama Cumartesi akşamıydı, normaldi. Çok beklemedik ama nedense. 🙂 Ben ilk kez gittim bundan sonra da sık sık giderim kesin. Merak ettim neymiş o yemek. :)) Listemde var yazmam lazım elim mahkum. Yoksa ben ister miyim herkes doluşsun. 😀

  3. Balkan köfte, mutlaka denemelisin, madem yazdın artık ben de söyleyeyim ne yapalım 🙂 Bu arada çok güler yüzlü bir personeli var, konum olarak da çok güzel bir noktada. İyi ki gitmişsin şu senin listeye bir bakayım ben en iyisi 🙂

  4. @sezer eser perker Bir de hafta içi gitmek lazım. Boşken rahat rahat fotoğraf da çekerim. Kalabalıkken pek çekemedim. 🙂

    @Sui Tamam not ettim bir kenara. Gittiğimde yiyeceğim mutlaka. Personel gerçekten iyi ama fazla iyi sanırım. 😀 Listeye bakın, ekleyecek bir şey aklınıza gelirse söyleyin mutlaka. ;))

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here